Airco uitvoeringen

Airco kiezen: single split of multi split unit?  

Wil jij een ruimte voorzien van een airco? Dan is een single split airco het beste voor jou. in dat geval installeert een van gecertificeerde monteurs een binnenunit die gekoppeld wordt aan een buitenunit. Wil jij meerdere ruimtes voorzien van een airco? Dan is de beste keuze een multi split airco. Bij een multi split airco installeert een gecertificeerde moneur meerdere binnen units gekoppeld aan een buitenunit. Iedere ruimte kan je dan apart bedienen en ook zijn de energie kosten lager doordat er maar een buitenunit geinstalleerd is.

Airco in één ruimte: koop een single split airco

Als je een kamer in huis wilt koelen of verwarmen, dan is de beste keuze een single split airco. Een single split airco is meestal ook goedkoper in aanschaf. Daarentegen zijn de energiekosten over het algemeen hoger bij een of meerdere single split airco's dan bij een multi split airco. Ook is het makkelijker om de binnenunit aan te sluiten aan de buitenunit, omdat deze aan de buitenkant van het huis altijd dichtbij de plek waar de binnenunit hangt geinstalleerd kan worden.

Ben jij geïnsteresseerd in een single split airco? Klik dan hier om naar onze rekentool te gaan en bereken de juiste capaciteit voor jouw single split unit. Daarna kan je eenvoudig kiezen voor de binneunit die aan jouw wensen voldoet en maak je uiteindelijk direct een afspraak voor installtie. 

Airco in meerdere kamers: koop een multi split airco

Airco in huis hoef je niet te beperken tot één ruimte. In veel situaties is een airco gewenst in meerdere ruimtes. Zoals de slaapkahttps://hcgairco.nl/zakelijkmer, woonkamer, huiskamer of kantoor. In dat geval is de beste airco een multi split airco. Iedere binnenunit en dus iedere ruimte kun je apart bedienen.

Bij een multi split airco is het energieverbruik in verhouding tot meerdere single split airco's lager en dus ook de energiekosten. Afhankelijk van het type kan je alle buitenunit via de wifi en een app afzonderlijk besturen.

De perfecte airco voor iedere situatie 

hcgairco.nl heeft voor iedere situatie een geschikte airco unit beschikbaar. Door middel van onze rekentool kun je eenvoudig de capaciteit per ruimte uitrekenen en de meeste geschikte binnen units kiezen. Plan ook direct jouw afspraak in via onze rekentool door hier te klikken.

Single split airco unit kopen

Opzoek naar een airco voor één specifieke ruimte in huis? Dan is een single split airco ideaal. Je k ...

Multi split airco unit kopen

Wanneer je meerdere kamers in huis hebt waar je de temperatuur gemakkelijk wilt regelen, dan is een ...

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl