Klantenservice

Wij vinden goede service en kwaliteit erg belangrijk. Het niet voor niets dat we alleen samenwerken met de beste partners en alleen airco's verkopen van gerenommeerde A-merken LG en Panasonic. Onze installatie verloopt uitstluitend via onze gecertificeerde monteurs. Dit zijn samenwerkingen waar we erg trots op zijn!

Mocht je meer willen weten over onze service, de betaalmogelijkheden, dan kunnen we ons dat goed voorstellen. We hebben daarom op deze pagina informatie overzichtelijk op een rij gezet over deze onderwerpen.

Heb je toch nog een vraag aan hcgairco.nl over het kopen of onderhouden van een airco? Dan zijn we er voor je! Veelgestelde vragen hebben we overzichtelijk voor je uitgewerkt, kijk voor deze antwoorden op de veelgestelde vragen-pagina (FAQ).  

Wil jij weten welk aircosysteem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl.

Voordelen van een airco

Waarom een airco kopen? Wat zou het fijn zijn: een huis dat tijdens die hete zomers heerlijk koel b ...

Garantie op jouw airco

Airconditioning is een fijne aanwinst voor jouw huis: het houdt het klimaat altijd comfortabel én he ...

Betaalmogelijkheden

Bij hcgairco.nl koop je een airco heel gemakkelijk dankzij het eenvoudige stappenplan. In 3 stappen ...

Bezorging

Snelle bezorging en installatie van jouw airco Een airco die jouw huis op een fijne temperatuur hou ...

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl