Zakelijk bestellen

Airco op jouw kantoor

Bij hcgairco kan je uiteraard ook zakelijk bestellen. Wij kunnen ons voorstellen dat er voor meerdere kantoorruimtes specifieke wensen zijn. In dit geval hebben wij het liefst persoonlijk contact, zodat wij u een advies op maat kunnen geven. Klik hier voor onze contactpagina en neem contact met ons op.

AIRCO ZAKELIJK AANSCHAFFEN? WIJ DENKEN MET JE MEE!

Werk jij veel vanuit huis maar merk je dat jouw werkplek nog wat tekort komt als het gaat om een prettig klimaat? Dan is een airco de perfecte oplossing. Hiermee koel je niet alleen jouw werkplek of kantoor maar kan je ook verwarmen. Daarnaast filteren airco’s altijd de lucht zodat jouw werkplek goed geconditioneerd is. Bestel je zakelijk? Dan kun je gebruik maken van de BTW-aftrek waardoor je een voordeel hebt op de aanschaf. Daar komt bij dat je ook gebruik kunt maken van een investeringsaftrek, wanneer je een airco voor op de zaak aanschaft. Koop je een airco bij hcgairco.nl? Dan garanderen wij het volgende:

  • De beste airco afgestemd op jouw behoefte;
  • Installatie door een gecertificeerd monteur;
  • Vijf jaar garantie bij goed aantoonbaar jaarlijks onderhoud, bijvoorbeeld door ons servicecontract.

WIJ MAKEN DE JUISTE KEUZE EENVOUDIG, OOK VOOR ZAKELIJK GEBRUIK

Bij hcgairco.nl koop je alleen airco’s van de beste kwaliteit. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met A-merken LG en Panasonic. Benieuwd welke airco het beste voor jouw kantoor is? En welke extra opties de verschillende airco uitvoeringen te bieden hebben? Vul onze eenvoudige rekentool in en kies snel en gemakkelijk de airco die het beste past bij jouw wensen. Nadat je het model gekozen hebt, maak je direct een afspraak met één van onze monteurs. 

Wil je meer weten over zakelijk airco’s bestellen? Dan helpen wij je graag verder. Neem telefonisch contact op via 085-0402199 of mail ons op zakelijk@hcgairco.nl. Wil je direct de meest geschikte airco's voor jouw ruimtes bestellen, en een installatie inplannen? Ga dan hier naar onze rekentool 

BTW-voordeel met een zakelijke airco voor zzp’ers

Jouw kantoor op een aangename temperatuur houden tijdens een hete zomer, dat is de wens van iedereen ...

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl