Single split unit airco

Single split airco unit kopen

Opzoek naar een airco voor één specifieke ruimte in huis? Dan is een single split airco ideaal. Je kiest dan voor een vaste airco unit met één buitenunit en één binnenunit. Alle single split airco’s in ons assortiment kunnen koelen én verwarmen, zijn energiezuinig en van hoge kwaliteit. Lees snel verder over de mogelijkheden van een single split airco voor jouw huis.

Wat is een single split unit airco?

Een single split airco is een vaste airco met één binnen- en één buitenunit en kan zowel koelen als verwarmen. Daarmee haal je een compleet klimaatsysteem in huis. Met één druk op de knop heb jij complete controle over de temperatuur in jouw slaapkamer, kantoor of andere ruimte.

De single split unit bestaat uit 2 onderdelen, die via leidingen met elkaar verbonden zijn. De buitenunit wordt door de monteur standaard aan de buitenmuur bevestigd, maar kan in overleg bijvoorbeeld ook op het dak bevestigd worden. We kijken graag met jou naar de beste optie, gebruik daarvoor onze rekentool.

Bij de binnenunit heb je keuze uit verschillende uitvoeringen wand-units, waarbij je altijd kiest voor een van onze A-merken: LG of Panasonic.

De voordelen van een single split airco

Airconditioning in één ruimte is het meest efficiënt als je kiest voor een vaste airco. Dus geen los apparaat dat vaak in de weg staat, maar een vaste airco unit, gemonteerd op de plek van jouw keuze. Een single split unit heeft nog meer voordelen ten opzichte van een mobiele airco. Zo is een single split airco fluisterstil, waardoor je nauwelijks geluid hoort. Vooral fijn als je de airco in jouw slaapkamer plaatst of als je op je (thuis)kantoor met airco wilt werken! Geen overlast, maar altijd een gecontroleerde temperatuur.

Een ander belangrijk voordeel van een single split airco zijn de lage energiekosten. Alle airco’s van hcgairco.nl hebben het energielabel A t/m A+++, waardoor ze een laag energieverbruik hebben. Daarnaast zijn de meeste airco’s voorzien van Smart technologie. Hiermee bedien je jouw airco op afstand en heb je altijd inzicht in het energieverbruik.

Single split airco kopen

Benieuwd welke single split unit voor jou het meest geschikt is? En welke extra opties de verschillende airco uitvoeringen te bieden hebben? Gebruik de rekentool en kies eenvoudig de airco die het beste past bij jouw wensen. 

Kies direct jouw airco door hier te klikken.

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl