Klanten over hcg

9,2
Gemiddelde beoordeling
97 %
Beveelt
ons aan

Gemiddelde score

Communicatie

9

Edmond Van Heteren uit Grave

14-08-2023
Aanbevelen?
Ja

Voorbereiding en afwerking waren beiden zoals je dat, als klant, graag meemaakt.

Heel betrouwbaar.

10

Jos uit Oudheusden

27-07-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Geweldig bedrijf!

De Holland Climate Group kan ik echt iedereen aanbevelen! Er komt iemand kijken, je krijgt een mooi boekwerk en binnen zeer korte tijd liggen de betaalbare zonnepanelen er keurig netjes op!
3 Jongens hebben de zonnepanelen er netjes op gelegd, zonder rotzooi achter te laten! Top!

Kan dit bedrijf echt iedereen aanraden! Je zult er absoluut geen spijt van hebben!

8

Hilbert Weijs uit St. Jansklooster

27-07-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Correct geleverd en geplaatst zoals afgesproken

Correct geleverd en geplaatst zoals afgesproken, verder met de instalatie monteren , keurig gewerkt en achtergelaten

8

S.h. uit Opheusden

25-07-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Prima geregeld en volgens afspraak.

Prima geregeld, van te voren eerst wezen schouwen. De concurent deed dat niet en was onverrichte zaken weer weggegaan.
HCG kwam met een pas klare oplossing.

Helaas is de omvormer niet lekker gemonteerd in de kelder. Maar alles werkt, en netjes alles opgeruimd.

Top ook de airco was netjes geplaatst zoals afgesproken.

9

Johan Nap uit Mijdrecht

25-07-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

top

alles volgens afspraak

10

Arjan uit Mijdrecht

23-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Goed en snel geregeld

De verkopen was en hele aardige en behulpzame man. De installateurs zagen nog een optimalisatie in de manier van plaatsen en hebben dat meteen toegepast waardoor de panelen er nog net iets voordeliger op liggen. Heel fijn geholpen dus!

9

Jan uit Zwolle

23-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Keurig verzorgd

2 kundige en vriendelijk monteurs hebben razendsnel de zonnepanelen gemonteerd.

6

Jan Roeleven uit Alphen aan den Rijn

21-02-2023
Aanbevelen?
Nee
Communicatie

De job is gedaan maar door verschillende bedrijven!!

Ik kan het bedrijf niet echt aanbevelen omdat je sterk afhankelijk bent wie er komt. Wij zijn in het gesprek met de medewerker ook niet op de hoogte gebracht van deze constructie. De dakwerkers waren erg goed. De elektriciens had ik zelf niet uitgezocht. Ben blij dat ik zelf het initiatief had genomen om de kabel al van de stoppenkast naar de zolder te laten leggen. Ook is er niets gezegd over een garantiefonds die er blijkbaar wel is. Waardoor ik wel een stuk duurder uit was en niet echt gecompenseerd vind ik.

Reactie van hcgairco.nl

Beste Jan,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat jammer om te lezen dat je ervaring minder goed is!

Het klopt inderdaad dat wij werken met verschillende gerenommeerde en gecertificeerde installatiebedrijven en elektriciens. Dit omdat wij landelijk willen opereren en op deze manier een breed netwerk hebben om onze klanten te kunnen bedienen. Alle communicatie, het offerteproces, de planning en afhandeling van eventuele klachten of opmerkingen loopt echter enkel via ons, omdat het voor iedereen duidelijker is als er één aanspreekpunt is. Deze manier van werken wordt in het verkoopgesprek altijd toegelicht, hierin zijn we transparant.

Wij zijn dan ook altijd bereikbaar mocht er iets niet naar wens zijn. Het afleveren van een perfecte installatie is natuurlijk altijd ons uitgangspunt, maar omdat we ook begrijpen dat er dingen mis kunnen gaan staan wij garant voor een goede afhandeling van een klacht!

Wij vinden het altijd prima als er door een klant aangeboden wordt zelf kabels aan te leggen, dat is de eigen keus van de klant. Wij bieden echter een prijs in de offerte inclusief de gehele installatie, onafhankelijk van de hoeveelheid materialen die gebruikt wordt. Ook kunnen wij geen garantie geven op de kabels die door de klant zelf zijn aangelegd. Als een van onze installateurs concludeert dat er toch iets vervangen moet worden zodat de installatie dan pas voldoet aan de hoge eisen die wij daaraan stellen, heeft hij daar de vrije hand in. Het gaat in dit geval om een paar meter kabel en wij hebben je hierin dan ook een compensatie geboden.

Zoals reeds bij je bekend zijn wij inderdaad niet aangesloten bij het garantiefonds SGZE. Na uitgebreid onderzoek naar deze organisatie hebben wij besloten ons hier niet bij aan te sluiten omdat het voor de consument weinig tot geen toegevoegde waarde biedt.

We hopen dat dit antwoord, samen met het telefonisch contact met mijn collega, wat van je ontevredenheid wegneemt en dat alles je iets duidelijker is geworden.

Zoals aangegeven zijn wij altijd bereikbaar, dus als er nog vragen of opmerkingen zijn, aarzel vooral niet om dit met ons op te nemen!

Groet, team Holland Climate Group

10

Erik-Jan uit Lelystad

21-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

Snel en klantvriendelijk

Goede organisatie die hun afspraken nakomen.

8

Pieter uit EGMOND AAN DEN HOEF

20-02-2023
Aanbevelen?
Ja
Communicatie

We zijn zeer tevreden over de communicatie en plaatsing van de zonnepanelen

Goede ervaren mensen die de zonnepanelen hebben geplaatst

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl