Garantie

Garantie op jouw airco

Airconditioning is een fijne aanwinst voor jouw huis: het houdt het klimaat altijd comfortabel én het zorgt voor betere luchtkwaliteit thuis. De airco systemen van hcgairco.nl zijn van hoge kwaliteit en daarom verwacht je jarenlang te kunnen genieten van jouw airconditioner. Maar hoe zit het met de garantie op jouw airco unit? En hoe kan onderhoud bijdragen aan de garantie op jouw airco? We beantwoorden graag al jouw vragen over de garantie op een airco unit.

Garantie op airco van hoge kwaliteit

Koop je een airco bij hcgairco.nl, dan ga je voor kwaliteit. Die kwaliteit kunnen we waarborgen door jou een airco van topmerken aan te bieden. Bij hcgairco.nl kun je kiezen uit een airco systeem van LG of Panasonic, beide topmerken die bekend staan om hun hoge kwaliteit, goede service en innovatieve technologieën.

Met een airco van hoge kwaliteit ben je ervan verzekerd dat je een systeem koopt dat lange tijd meegaat. Daarom koop je bij hcgairco.nl een airco met minstens 5 jaar fabrieksgarantie. Mocht er een probleem zijn met jouw airco en is het defect door fabricage, constructie of het materiaal, dan wordt die schade gedekt door de fabrieksgarantie. 

Het belang van goed onderhoud van jouw airco

Om er zeker van te zijn dat je optimaal gebruik kunt maken van de fabrieksgarantie, is het belangrijk dat jouw airconditioning systeem goed onderhouden wordt. We raden daarom aan om jouw airco jaarlijks te laten controleren en onderhouden door een F-gassen gecertificeerde monteur. Bij hcgairco.nl kun je samen met de aankoop van jouw airco unit ook een voordelig onderhoudscontract afsluiten. Daarmee ben je altijd verzekerd van deskundig onderhoud door een vakkundige monteur. Dat scheelt zorgen én het zorgt ervoor dat de fabrieksgarantie gewaarborgd blijft.

Meer informatie over garantie op jouw airco

Wil je meer weten over de garantie op jouw airco unit? Meer informatie over de garantie op jouw airco unit vind je in de Algemene Voorwaarden.

Heb je een specifieke vraag over airco garantie? Hcgairco.nl beantwoord graag al jouw vragen via de telefoon 085 - 040 2199 of e-mail info@hollandclimategroup.nl.

Klacht over jouw airco

We leveren airconditioning systemen van de hoogste kwaliteit, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er een defect optreedt. Soms is het onduidelijk of deze schade onder de garantie valt. Uiteraard helpt hcgairco.nl je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen, zodat we al jouw vragen over de voorwaarden van de garantie kunnen beantwoorden.

Wil je een klacht indienen die te maken heeft met de garantie op jouw airco? Neem contact met ons op via de telefoon 085 - 040 2199 of e-mail info@hollandclimategroup.nl. We staan je graag bij en zoeken samen naar de beste oplossing van jouw klacht. 

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl