Belang van goed onderhoud

Zo belangrijk is goed onderhoud voor jouw airco

Een airco koop je om lang van te kunnen genieten. Wanneer er onverwachts een hittegolf voor de deur staat, wil je dat jouw airco meteen z’n werk doet en het huis goed koelt. Tijdens een strenge winter wil je een aangenaam verwarmd huis. Een goede airco kan net dat verschil maken. Om altijd verzekerd te zijn van een goed werkende airco is het daarom belangrijk om regelmatig onderhoud te laten plegen. Goed onderhoud voorkomt reparaties, zorgt ervoor dat je airco langer meegaat en bespaart je daardoor kosten. Bij hcgairco.nl sluit je heel eenvoudig een betaalbaar service abonnement af bij de aankoop van een airco óf wanneer je jouw huidige airco systeem door ons wilt onderhouden.

Onderhoud is belangrijk als je jouw airco in topconditie wilt houden. Met een service abonnement van hcgairco.nl wordt jouw airco ieder jaar gecontroleerd en onderhouden door een gecertificeerd monteur. De monteur die bij jou thuis, op kantoor of op een andere locatie de controle en onderhoud uitvoert, is hiervoor uiteraard bevoegd. Om de kwaliteit te garanderen werken wij alleen met gecertificeerde monteurs.

Net als bij een auto of een cv-ketel is goed en preventief onderhoud belangrijk. Door jouw airco jaarlijks te laten controleren verklein je de kans op lekkages of technische storingen. Daarmee voorkom je grote en dure reparaties, bespaar je geld én geniet je langer van jouw airco!

BEHOUD EEN GOEDE LUCHTKWALITEIT DOOR ONDERHOUD AAN JOUW AIRCO

Geldbesparing is een belangrijke, maar zeker niet de enige reden voor goed onderhoud van je airco. In de meeste airco's bevinden zich luchtfilters die een luchtzuiveringsfunctie hebben. Hierdoor blijft de luchtkwaliteit schoon en gezond. De filters filteren pollen, stofdeeltjes en andere vervuiling, te denken aan vieze luchtjes of rook, uit de lucht. Het is daarom heel belangrijk om die filters goed schoon te houden. Tijdens het jaarlijkse onderhoud worden de filters nauwkeurig schoongemaakt, zodat de luchtkwaliteit op een hoog niveau blijft.
Voor de garantie is het een vereiste om jaarlijks service en onderhoud te plegen aan jouw airco. Door een service abonnement af te sluiten, voldoe je aan de garantievoorwaarden van de fabrikant en profiteer je van minimaal vijf jaar fabrieksgarantie op de door ons geïnstalleerde airco’s.

AIRCO ONDERHOUD VIA HCGAIRCO.NL

hcgairco.nl vindt het belangrijk dat jij een airco koopt waar je geen zorgen over hebt. Daarom koop je bij ons alleen energiezuinige airco's van A-merken. Om verzekerd te blijven van kwaliteit bieden wij een service abonnement aan voor jouw airco. Hiermee voert een gecertificeerd monteur de controle en onderhoud van jouw airco uit. Zo hou jij de kosten laag en kun je zorgeloos van jouw airco genieten. Klik hier om meer te lezen over het service abonnement van hcgairco.nl.

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl