Airco onderhoud via het service abonnement | hcgairco.nl

Service abonnement

Service abonnement

Airco onderhoud via het hcgairco.nl service abonnement

Om zo lang mogelijk van jouw airconditioning te kunnen genieten, is het belangrijk dat jouw airco systeem goed onderhouden wordt. Een airco systeem is een ingewikkeld stuk technologie dat met de juiste kennis en kunde onderhouden moet worden. Daarom biedt hcgairco.nl het service abonnement. Met dit service abonnement wordt jouw airco systeem jaarlijks onderhouden door een gecertificeerde monteur. Met dit service abonnement hou je de kwaliteit van jouw airco hoog en zorg je ervoor dat de lucht schoon blijft. Daarnaast is een service abonnement aan te raden als je zeker wilt zijn van de fabrieksgarantie op jouw airco. Koop je een airco bij hcgairco.nl, kun je direct een service abonnement afsluiten!

Jaarlijkse service voor het behoud van jouw airco

Een airco systeem moet geïnstalleerd en onderhouden worden door een monteur met de juiste certificering. Daarom werkt hcgairco.nl enkel met gecertificeerde monteurs. Zodra je jouw airco systeem hebt aangekocht, maak je meteen een afspraak bij een F-gassen gecertificeerd monteur. Dankzij die certificering weet je zeker dat je door een deskundige monteur geholpen wordt die bevoegd is om met airco systemen te werken. Door dit vakkundige onderhoud voorkom je eventuele problemen van milieutechnische aard en voldoe je als eindgebruiker aan de wettelijk gestelde gedragsregels voor het gebruik van koudemiddel.

Wanneer jouw airco systeem ieder jaar vakkundig onderhouden wordt, verleng je de levensduur van je airco systeem. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties en zorg je ervoor dat de fabrieksgarantie gewaarborgd blijft!

Airco service abonnement afsluiten

Sta je op het punt om een airco systeem te kopen? Volg het unieke stappenplan van hcgairco.nl. Je krijgt meteen advies op maat over het airco systeem dat het beste bij jouw wensen past. Je kunt bij de aankoop van jouw airco ook meteen een service abonnement afsluiten. Meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Lees hier meer over de voorwaarden van het hcgairco.nl service abonnement.

Natuurlijk begrijpen we het als je nog meer informatie wilt over het service abonnement van hcgairco.nl. Voor extra informatie kun je contact opnemen met één van de medewerkers van hcgairco.nl. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 085 - 040 2199 of stuur een email naar info@hollandclimategroup.nl.

Hoe is de prijs van een service abonnement samengesteld?

De hoogte van service abonnement van je airco bepaal je zelf aan de hand van keuzes die je maakt wanneer je een onderhoudsmonteur inhuurt. We hebben die keuzes voor je op een rijtje gezet:

  • ZILVER: Onderhoud op afroep. Je kan ervoor kiezen om onderhoud aan je airco niet standaard af te nemen in de vorm van een onderhoudscontract. Het nadeel is dat je zelf in de gaten moet houden wanneer je airco toe is aan onderhoud. In de praktijk wordt dit vaak vergeten en wordt onderhoud afgeroepen als het eigenlijk al te laat is. Je airco functioneert op die manier niet optimaal, tevens is onderhoud op afroep duurder.
  • GOUD: Onderhoudscontract. De goedkoopste manier om een airco te laten onderhouden is met een onderhoudscontract. Dat heeft een behoorlijk aantal voordelen. Zo zal je niet snel vergeten om je airco te laten onderhouden want je krijgt een bericht wanneer de monteur langskomt. Bovendien is het een goedkopere oplossing dan een losse onderhoudsbeurt.

 

Type Service Abonnement Wat zit er bij de prijs van dit type onderhoud inbegrepen Wat is de kostprijs van dit type onderhoud
ZILVER

Losse onderhoudsbeurt inclusief arbeidskosten, voorrijkosten en BTW.

Verbruiksmaterialen en onderdelen op nacalculatie.

Single split: € 175,- (1 buiten unit + 1 binnen unit)

Multi Split: basisprijs € 175,- (1 buiten unit en 1 binnen unit) + € 35,- per extra binnen unit.

GOUD Onderhoudscontract waarbij eenmaal per jaar de monteur langskomt; inclusief arbeidskosten, voorrijkosten en BTW.

Single split: € 125,- per jaar of € 12,- per maand.

Multi split: basisprijs € 125,- (buiten unit en 1 binnen unit) +  € 25,- per extra binnen unit per jaar (of € 2,50 per maand).

 

Lees hier meer over de voorwaarden van het hcgairco.nl service abonnement.

Vraag service abonnement aan

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl