Snelle levering van alle airco’s

Snelle levering van alle airco’s

De heerlijke warmte van de hete zomer hou je graag buiten de deur. Wanneer de zon urenlang op jouw huis staat te branden is een hoge temperatuur in huis echter niet te voorkomen. Een airco is dan de beste oplossing en zorgt voor een aangename temperatuur. 

Vind direct de airco die bij je past

Een airco kopen en laten installeren is bij hcgairco.nl eenvoudig en snel geregeld. Weet je al in welke ruimte je de airco wilt plaatsen? Dan kun je meteen aan de slag met onze rekentool. Voer de eigenschappen van jouw ruimte(s) in, kies de airco die het beste bij jouw wensen en budget past en maak direct een afspraak met één van onze gecertificeerde monteurs. 

weet je nog niet welke airco het beste bij jouw situatie past of in welke ruimte(s) deze het best te plaatsen zijn? Neem dan contact met ons op voor telefonisch advies of om een schouw in te plannen!

Bij hcgairco.nl koop je alleen de beste airco’s van de hoogste kwaliteit. Daarvoor heeft hcgairco.nl een nauwe samenwerking met topmerken LG en Panasonic. De airco’s van LG en Panasonic zijn betrouwbaar en altijd op voorraad.

Professionele installatie 

Ook een airco kopen en professioneel laten installeren? Klik hier voor onze rekentool, kies meteen de beste airco uit. Heb jij al een installatie ingepland? Hou dan nu al rekening met goed onderhoud en sluit een service abonnement af. Zo ben jij verzekerd van een airco die jarenlang in topconditie blijft.

Klik hier voor meer informatie over de service abonnementen bij hcgairco.nl.

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl