Bezorging

Bezorging

Snelle bezorging en installatie van jouw airco

Een airco die jouw huis op een fijne temperatuur houdt, die wil je het liefst zo snel mogelijk in huis hebben. Daarom koop je bij hcgairco.nl niet alleen een goede kwaliteit airco, maar zorgen we ook nog dat jouw airco snel geïnstalleerd wordt. Het enige wat jij hoeft te doen, is een airco unit uitzoeken en een afspraak met één van onze monteurs maken. Vooruitlopend op de installatie wordt jouw airco een paar dagen eerder bij je thuis bezorgd. Op de afgesproken dag komt de monteur bij jou thuis of op kantoor. De monteur heeft alle benodigdheden voor de airco installatie bij zich en gaat direct voor jou aan de slag. 

Airco bezorgd en geïnstalleerd

Je hebt de stap gezet om een goed klimaatsysteem voor thuis of op kantoor aan te schaffen. Bij hcgairco.nl volg je een kort stappenplan, waarmee je meteen ziet welke airco unit de beste keuze voor jou is. Geef de maten van de kamer(s) door en je krijgt direct de meest geschikte airco unit voor jou te zien. Ga je voor het standaardmodel of wil je liever meer comfort? Kies het airco model van jouw voorkeur en dan hoef je nog maar één ding te doen: een afspraak maken.

De airco wordt bezorgd en geïnstalleerd door een van onze vakkundige monteurs. Alle monteurs zijn F-gassen gecertificeerd, wat betekent dat zij bevoegd zijn om airconditioning te installeren en te onderhouden.

Contact over de bezorging en installatie van jouw airco

Heb je nog vragen over bezorging en installatie van jouw airco? hcgairco.nl is bereikbaar voor al jouw vragen. Neem contact op via telefoonnummer 085 - 040 2199 of via e-mail info@hollandclimategroup.nl

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl