Merken

De beste airco's van topmerken LG en Panasonic 

hcgairco.nl is erg trots op de samenwerking met onze professionele partners LG en Panasonic. Wij kiezen altijd voor kwaliteit. Daarnaast geven wij bij hcgairco.nl altijd garantie bij goed en aantoonbaar onderhoud. Bij hcgairco.nl koop je altijd een airco van één van de best bekende A-merken: LG of Panasonic, die keuze laten we aan jou.

Betaalbare en energiezuinige airco’s van A-merken

De bekende A-merken LG en Panasonic zijn bij hcgairco.nl altijd scherp geprijsd. Hierdoor geniet jij snel van de beste temperatuurcontrole. Want je kan met de airco’s ook altijd verwarmen naast het koelen van de temperatuur in jouw huis of kantoor. Daarnaast zijn de meeste airco’s voorzien van Smart technologie. Hiermee bedien je jouw airco op afstand en heb je altijd inzicht in het energieverbruik.

Door de keuze voor 2 van de meest toonaangevende merken als het aankomt op airco’s, kies je altijd voor een airco die energiezuinig is. Wij werken alleen met energielabel A tot A+++ (Schaal: A+++ tot E)

Schone en geconditioneerde lucht

Of je nou kiest voor een standaard uitvoering of een meer uitgebreide premium uitvoering, alle modellen filteren ook de lucht die gebruikt wordt voor verkoeling of verwarming in jouw huis. Met de filters, en bij de meeste modellen innovatieve luchtzuiveringstechnologie, worden pollen, schimmels en virussen tegengegaan en worden fijne deeltjes gefilterd. Daardoor voorzien de airco’s bij hcgairco.nl jou altijd van goed gefilterde en geconditioneerde lucht.

Waarom kiezen voor een airco van LG of Panasonic?

hcgairco.nl werkt nauw samen met LG en Panasonic, betrouwbare merken waardoorleering gegarandeerd is. Wil je weten welke airco van LG of Panasonic het beste bij jou past? hcgairco.nl heeft een unieke rekentool ontwikkeld, waarmee je in een oogopslag advies op maat krijgt. Gebruik de rekentool om in drie eenvoudige stappen de juiste airco te kiezen voor jouw ruimte(s). Je kiest zelf de datum voor installatie. 

De beste airco van Panasonic

In de zomer wil je jouw huis heerlijk koel houden en dan wil je uiteraard kunnen vertrouwen op jouw ...

De beste airco van LG

Wanneer je op zoek bent naar een eersteklas airco, dan is een airco van LG echt iets voor jou. Een L ...

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl