Over ons

Over hcgairco.nl

De beste airco inclusief installatie

Bij hcgairco.nl vind je in 3 eenvoudige stappen de airco unit die helemaal aan jouw wensen voldoet. Of je nou op zoek bent naar een single split of multi split airco, of je nou gaat voor een standaard model of extra luxe: bij hcgairco.nl hebben we altijd een airco beschikbaar die perfect is voor jou.

Het is niet nodig om extra tijd vrij te maken voor adviesgesprekken en afspraken thuis, want bij hcgairco.nl vind je online alle informatie die je nodig hebt. Via het snelle stappenplan krijg je meteen persoonlijk advies over de airco unit het beste bij jouw leefomgeving past; bereken de ruimte waarin je de airco(‘s) wilt plaatsen, kies het model airco dat het beste bij jouw wensen en budget past en maak meteen een afspraak bij één van onze F-gassen gecertificeerde monteurs. 

Eenvoudig een A-merk airco kopen

In de webshop van hcgairco.nl vind je alleen de beste airco’s van de hoogste kwaliteit, van onze partners LG en Panasonic. Alle airco units kunnen koelen én verwarmen, zijn energiezuinig en filteren de lucht om jou heen.

Wat hcgairco.nl zo uniek maakt, is het totaalpakket: je koopt een airco ínclusief installatie. Hierdoor kies je voor kwaliteit en gemak, en heb je jouw airco ook nog eens snel in huis. Over het onderhoud hoef je je ook geen zorgen te maken, want bij hcgairco.nl heb je ook de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Daardoor heb je jarenlang plezier van een airco van hcgairco.nl.

hcgairco.nl vindt het ontzettend belangrijk om jou kwaliteit, gemak en een comfortabele leefomgeving te kunnen bieden!

Alle voordelen van hcgairco.nl op een rij

  • Airco kopen inclusief installatie;
  • De perfecte airco voor ieder huis of kantoor;
  • Airco’s die koelen én verwarmen;
  • Scherpe prijzen voor airco inclusief installatie;
  • Alles online regelen: snel en makkelijk een airco kopen via de website;
  • Alleen de beste A-merk airco units van LG en Panasonic;
  • Energiezuinige airco units, met energielabel A t/m A+++;
  • Airco’s met luchtzuivering voor een gezonde en schone leefomgeving;
  • Installatie en onderhoud door onze vakkundige monteurs.

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het kopen van een airco. Met antwoorden op de veel gestelde vragen helpen we alvast verder. Meer vragen? Je kunt contact opnemen met ons via telefoonnummer 085 - 040 2199 of stuur een email naar info@hollandclimategroup.nl, we helpen je graag!

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl