Multi split airco

Multi split airco unit kopen

Wanneer je meerdere kamers in huis hebt waar je de temperatuur gemakkelijk wilt regelen, dan is een multi split airco ideaal! Alle multi split airco’s in ons assortiment kunnen koelen én verwarmen, zijn energiezuinig, van hoge kwaliteit én heel voordelig geprijsd. Lees snel verder over de mogelijkheden van een multi split airco voor jouw huis.

WAT IS EEN MULTI SPLIT UNIT AIRCO?

Een multi split airco is een vaste airco met één buitenunit en meerdere binnenunits die zowel kunnen koelen als verwarmen. Daarmee haal je een compleet klimaatsysteem in huis. Met één druk op de knop heb jij complete controle over de temperatuur in meerdere ruimtes in huis.

De multi split unit bestaat uit meerdere onderdelen, die via leidingen met elkaar verbonden zijn. De buitenunit wordt door de monteur standaard aan de buitenmuur bevestigd, maar kan in overleg bijvoorbeeld ook op het dak bevestigd worden. We kijken graag met jou naar de beste optie, gebruik daarvoor onze rekentool.

Voor de binnenunit heb je keuze uit verschillende uitvoeringen zodat elke ruimte individueel goed gekoeld en/of verwarmd kan worden. 

De voordelen van een multi split airco

hcgairco.nl biedt alleen airco’s van A-merken, zodat je altijd een airconditioning systeem van hoge kwaliteit koopt. Je kunt kiezen uit verschillende modellen van LG en Panasonic. Alle airco’s bieden hoog comfort, de beste kwaliteit en laag energieverbruik.

Koop je een multi split airco, dan kies je voor een compleet klimaatsysteem en kan je de temperatuur voor verschillende ruimtes instellen. Alle binnenunits die aangesloten zijn op het systeem, bedien je eenvoudig met één afstandsbediening of via je smartphone. Graag een koele slaapkamer, maar wil je de kinderkamers minder koel? Geen probleem, via de centrale bediening stel je de temperatuur voor iedere ruimte afzonderlijk in.

Ben je op zoek naar een airco voor één ruimte? Dan past een single split airco unit waarschijnlijk beter. Door onze rekentool in te vullen kom je binnen een paar simpele stappen uit bij het best passende airco systeem voor jouw situatie.

Multi split airco kopen

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een multi split airco voor jouw situatie? Vul onze rekentool in om er snel achter te komen welk systeem het best bij jouw wensen past. Je krijgt direct de meest geschikte multi split units te zien. Nadat je jouw multi split unit hebt gekozen, maak je direct een installatieafspraak in de planner met de monteur. Alle multi split airco’s van hcgairco.nl worden standaard geleverd inclusief installatie. 

Kies direct jouw airco en plan direct jouw afspraak in door hier te klikken.

Stel zelf je eigen airco samen

1
2
3

Gebruik onze rekentool om in drie stappen het beste systeem te kiezen voor jouw ruimte(s) en plan direct een installatie in.

Contact

Wil jij weten welk systeem het beste geschikt is voor jouw ruimte(s) of wil je persoonlijk advies? Gebruik dan onze rekentool of neem contact op met hcgairco.nl